Skip links

Wandelen

Wandelen

Als liefhebber van lange wandelingen zul je je in Zeeland helemaal thuis voelen. De uitgestrekte kustlijn en de achterliggende natuurgebieden bieden volop mogelijkheden om te genieten van prachtige wandelroutes. Of je nu wilt wandelen volgens samengestelde routes of je eigen pad wilt volgen via knooppunten, Zeeland heeft voor ieder wat wils.

In Zeeland zijn er diverse samengestelde wandelroutes die je kunt volgen. Deze routes zijn zorgvuldig uitgestippeld en bieden de perfecte gelegenheid om de schoonheid van de natuur en de kust te ontdekken. Je kunt kiezen uit verschillende afstanden en thema’s, zoals duinwandelingen, boswandelingen of wandelingen langs historische bezienswaardigheden.

Vlissingen
Wandelen

Knooppunten

Als je liever je eigen route wilt uitstippelen, kun je gebruik maken van het knooppuntensysteem. Zeeland heeft een uitgebreid netwerk van wandelknooppunten die je kunt combineren om je ideale route te creëren. Kies je startpunt en volg de bordjes met knooppuntnummers om je weg te vinden. Onderweg kun je genieten van de diversiteit aan landschappen, zoals duinen, polders en dijken. Het knooppuntensysteem biedt de flexibiliteit om je wandeling aan te passen aan je eigen voorkeuren.

Wandelkaarten en informatie

Voor gedetailleerde informatie over de wandelroutes en het knooppuntensysteem kun je terecht op de website van Zeeland.com. Hier vind je een overzicht van de beschikbare routes, tips en aanbevelingen voor wandelaars. Daarnaast kun je bij de receptie van je accommodatie terecht voor wandelkaarten en extra informatie. De wandelkaarten geven je een duidelijk overzicht van de routes en helpen je bij het navigeren tijdens je wandelingen.

Andere activiteiten

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste vakantie-ervaring te bieden.