Wat is er te doen in de omgeving van Vlissingen?

 

Uitjes en evenementen

Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd in de omgeving van Vlissingen. Daarnaast zijn er verschillende leuke uitjes te ondernemen. Neem een kijkje op deze pagina en bekijk wat er tijdens uw verblijf georganiseerd wordt!

Bioscoop & theater

Doorlopend

Voor een leuk avondje uit ben je aan het juiste adres bij Cine City en CCXL. Bezoek een leuke film of theatervoorstelling in één van de mooie zalen.

Klik hier voor het theater programma

Klik hier voor het filmprogramma

Mu ZEE um

Doorlopend

Op loopafstand van de zee staat in Vlissingen het Zeeuws maritiem muZEEum. Een veelzijdig, interactief museum, dat ook heel leuk is voor kinderen.

Maak in vier thema’s (water, werk, glorie en avontuur) kennis met de grootse maritieme geschiedenis van Zeeland. Michiel de Ruyter speelt een belangrijke rol in het muZEEum. Deze bekende Nederlandse zeeheld kwam namelijk uit Vlissingen. Het museum heeft ook de op een na grootste collecties in Nederland van voorwerpen uit een VOC-schip. Herleef het verleden bij de portretten van Zeeuwse zeehelden, zeegezichten en havengezichten. En vergeet vooral niet het 17e-eeuwse uitkijktorentje te beklimmen en te genieten van het adembenemende uitzicht op zee.

Meer informatie? Klik hier

Zeehonden safari

Bekijk de afvaarten hier

Maak een werkelijk indrukwekkende Zee Safari over de Scheldemonding vanuit het mooie Vlissingen en bekijk deze vrolijke zeedieren in hun natuurlijke omgeving.