Skip links

Strandpark Zeeland

Welkom bij Strandpark Zeeland.
de ideale uitvalsbasis om het prachtige Zeeuwse schiereiland Walcheren te verkennen.

Accommodaties

Diverse accommodaties

Bent u toe aan een ontspannende vakantie aan de prachtige Zeeuwse kust? Wees welkom Bij Strandpark Zeeland. Of u nu de voorkeur geeft aan een comfortabel vakantiehuisje, een ruime campingplaats of een luxe villa, wij bieden diverse accommodaties aan om aan al uw wensen te voldoen.

Urban-villa

Ons vakantiepark beschikt over gloednieuwe vakantiehuisjes voor 4 en 6 personen, waar u kunt genieten van alle moderne voorzieningen en een knusse sfeer. Daarnaast hebben we een prachtige camping met ruime plaatsen voor zowel tenten als campers. Voor een extra vleugje luxe en comfort kunt u kiezen voor een verblijf in onze luxe 6 persoons Urban villa’s, waar u kunt ontspannen en genieten van alle gemakken van thuis.

Bekijk alle accommodaties

Reserveer je verblijf

Alleen bij strandpark

Accommodaties tot en met 6

Op slechts 200m van het strand

Gratis WiFi

+10 fantastische activiteiten

Reserveren

Activiteiten & bezienswaardigheden

Ontdek het mooie Zeeuwse schiereiland Walcheren vanuit ons fijne en gastvrije Strandpark. Strandpark Zeeland is ideaal gelegen, vlak bij het strand, de boulevards met de vele terrassen en op loopafstand van het bruisende stadshart van de havenstad Vlissingen.

Met in de omgeving fiets– en wandelroutes door prachtig natuurgebied die voeren naar authentieke Zeeuwse dorpjes en de historische stad Middelburg.
Op Strandpark Zeeland kiest u zelf hoe u uw vakantie wilt beleven.

Bekijk alle activiteiten

Op en top genieten

Op ons Strandpark kunt u genieten van een ontspannen vakantie in onze prachtig gelegen Duinlodges. Deze comfortabele accommodaties zijn ideaal voor gezelschappen van 4 of 6 personen. Daarnaast bieden wij luxe Urban Villa’s aan, perfect voor groepen van 5 personen. Voor liefhebbers van kamperen hebben we ook een schitterende camping met ruime camperplaatsen en een speciaal veld voor trekkerstentjes.

Het strand is gemakkelijk te bereiken via een trap en op slechts 200 meter wandelen bevindt zich het adembenemende Nollestrand, waar wij ook gezellige slaapstrandhuisjes verhuren.

Bekijk alle accommodaties
slaapstrandhuisje
Duinlodge

Deze website maakt gebruik van cookies om je de beste vakantie-ervaring te bieden.